Samarbejde om byudvikling

Stigsborg P/S tilbyder nu investorer en enestående mulighed for at købe sig ind i Stigsborg bydelen, hvor vi tilstræber at bygge så kvalitetspræget, innovativt og bæredygtigt som muligt. Vi ønsker at indgå i tæt partnerskab om byggeri og byudvikling frem for en traditionel køber-sælger-relation.

Nord


Ikon­forklaring

Hotspot
Infopunkt
Billede/Galleri
Virtual Tour

Title

Stor interesse

Vil du sætte dit præg på Stigsborg?

Hvis du er nysgerrig på Stigsborg og dine investeringsmuligheder i området, vil vi meget gerne høre fra dig. Kontakt os her, hvis du vil være med til at præge fremtiden på Stigsborg.  1735_A-Enggaard_Stigsborg-Omraade-B6-og-B8_EXT_002_OversigtNoerresundby_Crop
  Unik mulighed for at skabe historie og præge fremtiden

  ”Stigsborg Havnefront skaber sammenhæng i Aalborgs bymidte omkring fjorden. Bydelen giver optimale rammer for liv i byen, på og ved vandet, for bosætning, for erhvervsliv samt for at bruge og opleve områdets særlige karakteristika.”

  Stigsborg er opdelt i 3 etaper
  Nyttige links:

  Vil du vide mere om investeringer på Stigsborg?

  (+45) 61 61 07 94
  Direktør i Stigsborg P/S, Anton Hessellund

  Hvis du vil vide mere om grundsalg

  Denne browser understøttes ikke længere

  Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

  Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

  Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.