Tag på
opdagelse på
Stigsborg

Stigsborg bliver en af Danmarks største, nybyggede, kystnære bydele. Aalborg Kommune, Aalborg Havn og Stigsborg P/S står bag udviklingen.

Her vil være fællesskab i moderne måder at bo på, nye cirkulære initiativer som delebyttestationer og cykelværksted og smarte løsninger, der kan lede regnvand og ændre status på vejbaner. Foreninger skal være med til at udvikle området, og her vil moderne initiativer danne grobund og skabe aktivitet. Og på 25-30 år vil der være mere end 7.500 beboere på Stigsborg, der alle kan bo i nær forbindelse med hinanden, fjorden og grønne områder i leje- og ejerboliger. Området får skole, plejehjem, daginstitutioner, kontorer og mindre erhverv, hyggelige cafeer og butikker.

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.