Erhverv og detail med muligheder

Stigsborg byder på de perfekte rammer til virksomheder, erhvervsliv, selvstændige og detailhandel. Her er erhvervslejemål fordelt strategisk over hele bydelen og flere med fokus på udsigten over parken eller fjorden og med god adgang til åbne pladser eller gader. Så uanset hvad dit butikskoncept, din detail-ide, restaurationskoncept eller din virksomhed skal bruge, har vi stedet.

Nord


Ikon­forklaring

Hotspot
Infopunkt
Billede/Galleri
Virtual Tour

Title

Ideel beliggenhed

Kontakt...

Hvis du er nysgerrig på Stigsborg og områdets lejemålsmuligheder, så kontakt os – så kan vi sammen kigge på mulighederne.  Jeg er interreseret i:
  Areal 0 - 200 m²Areal 200 - 500 m²Areal 500 - 700 m²Areal 700 m² eller over
  Besked:

  Stigsborg butikker
  Erhvervsmuligheder med ambitioner og noget på hjertet

  Stigsborg Havnefront skaber sammenhæng i Aalborgs bymidte omkring fjorden. Bydelen giver optimale rammer for liv i byen, på og ved vandet, for bosætning, for erhvervsliv samt for at bruge og opleve områdets særlige karakteristika.

  Stigsborg er et sted, der giver noget
  Nyttige links:

  Vil du vide mere om erhverv på Stigsborg?

  (+45) 28 29 41 59
  Byudvikler, Camilla Juul Sørensen

  Hvis du vil vide mere om erhverv

  Denne browser understøttes ikke længere

  Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

  Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

  Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.