Området

Stigsborg er et sted, vi oplever livet. Vi har fællesskaber, der betyder, at vi tager os af det sted, vi bor, og af dem der bor her. Her er en ny, moderne skole, en stor grøn natur- og fjordpark på 15 hektar og en bylivsforening, der skaber grobund for det gode liv.

”Vi har stort fokus på sundhed, bevægelse og tilgængelighed, og derfor bliver stier og ruter en integreret del af bybilledet sammen med grønne og rekreative byrum. Hjertet i den nye bydel bliver den centralt beliggende bygade, der skal indrettes, så den kan skifte funktion efter behov”, fortæller Anton Hessellund, Direktør for Stigsborg P/S.

Bydelen kommer til at rumme omkring 7.500 beboere. Og de kan bo i nær forbindelse med hinanden, fjorden, grønne områder i leje- og ejerboliger. Området får skole, plejehjem, daginstitutioner, kontorer og mindre erhverv, hyggelige cafeer og butikker.

Stigsborg er en varieret bydel, der bygger på nysgerrighed og kvalitet, mangfoldighed, samarbejde, eksperimenter og vilje til at gøre Aalborg til et vækstcenter.

Solsiden er attraktiv og central
Området ligger på nordsiden af Limfjorden og på fjordens solside med en to kilometer lang havne- og kyststrækning. Den centrale del af området ligger ca. en kilometer fra tilkørslen til motorvejen E45, mindre end to kilometer fra Nytorv i hjertet af Aalborg og mindre end fem kilometer fra Aalborg Lufthavn.
Smart byudvikling

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.