Byggemodning går i gang

Der har de seneste måneder været synlige byggeaktiviteter både i den sydlige og den nordlige del af Stigsborg. Senest er der også igangsat jordarbejder i den kommende Stigspark.
byggemodning

Men vi stopper ikke der… 😉 Nu skal vi i gang med at etablere den grundlæggende infrastruktur i etape 1, herunder den nye Stigsborg Bygade og forlængelsen af Stigsborg Brygge. Men jordbundsforholdene er generelt meget bløde, og for at undgå at vejene senere bliver ødelagt af sætninger, laver vi først en såkaldt forbelastning af vejene.

Arbejdet går i gang fra d. 14. september, og det vil medføre omfattende kørsel med store anlægsmaskiner. Derfor er vi nødt til at lukke for rekreative færdsel i området, som vist på kortet her under. Der vil som minimum være spærret frem til d. 4. november 2020.

Skriv dig op til
vores nyhedsbrev

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.