Flot fremmøde til rejsegilde på Børne- og Ungeuniverset

Så kom dagen med rejsegilde på Børne- og Ungeuniverset
Rejsegilde Børne- og ungeuniverset

Så kom dagen med rejsegilde på Børne- og Ungeuniverset. En flot dag fyldt med sol og med en flot bygning, som fik mange positive ord og hurraråb med på vejen.

Mange var inviteret – rådgivere, håndværkere, samarbejdspartnere – og ikke mindst elevrødderne fra Skansevejens Skole, hvor de yngste kommer til at være i Børne- og Ungeuniverset, når Skansevejens Skole flytter dertil i 2025.

Dagen bød også på rundvisninger med spektakulære views mod Aalborgs skyline.

Tak til håndværkere og samarbejdspartnere, som gør en kæmpe indsats på dette enorme projekt.

Store og små glæder sig til at tage bygningen i brug. Huset kommer til at fungere som et bydelshus, der både kan bruges af børn og unge, personale og lokalsamfundets forenings- og kulturliv. Projektet dækker også over udearealer og et større bydelstorv.

Universet kommer til at rumme 1000 skoleelever, 100 børnehavebørn og 60 vuggestuebørn.

Skriv dig op til
vores nyhedsbrev

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.