Første skridt mod opgradering af Syrestien og sikker skolevej

Arbejdet med at lave en sikker stikrydsning af Havnegade (ved Coop SuperBrugsen Nordhavnen) er netop gået i gang, og næste år forventer vi at udvide og forbedre selve Syrestien med lys og ny belægning.
syrestien

Projekterne er første skridt i en mobilitetsplan, der skal skabe gode forbindelser mellem Stigsborg-området og den omkringliggende by, ikke mindst for cyklister og fodgængere. I de kommende år bliver der lavet flere sikre stikrydsninger, cykelstier og -baner, ombygning af kryds mv.

Hele Syresti-forbindelsen bliver samtidigt sikker skolevej for børnene på det kommende Børne- og Ungeunivers (skole, børnehave og vuggestue), der åbner i 2024. Projekterne skal altså ses i lyset af den samlede mobilitetsstrategi for Stigsborg, som har fokus på at gå eller tage cyklen, når beboerne skal på arbejde, ned til skolen, institutionen, eller handle ind om eftermiddagen.

På grund af arbejdet med stikrydsning af Havnegade er adgangen til stien under Limfjordsbroen spæret frem til 28. oktober 2020. I den periode er der omkørsel, som vist på kortet nedenfor.

Skriv dig op til
vores nyhedsbrev

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.