Kom og oplev Stigsborgs nye kyststrækning

I weekenden den 2-3. oktober er det muligt at gå en tur på Stigsborgs fremtidige kyststrækning.
Billede1

En omfattende fremrykning af den centrale kyststrækning på Stigsborg har siden efteråret 2020 været i gang. Helt konkret starter kystfremrykningen ved kajkantens afslutning ved By- og Landskabsforvaltningen og strækker sig et langt stykke i retning af Limfjordstunnellen længere mod øst. Fremrykningen består af en ny stensætning ca. 75 meter ude i fjorden, som herefter fyldes op med rent sand på eksisterende strand og lavvandsområde.

Gå en tur på Stigsborgs nye kyststrækning
Arbejdet med kystfremrykningen er nu så langt, at stensætningen langs Stigsborgs nye kyststrækning er færdiganlagt og mulig at færdes på. Stigsborg P/S inviterer derfor alle interesserede borgere til en gåtur på Aalborgs nye kyst i weekenden den 02. og 03. oktober.

Om søndagen, den 03. oktober, fra klokken 11.00-13.00 vil repræsentanter fra Stigsborg P/S, Aalborg Kommune og Stigsborgs fremtidige Bydelsidrætsforening være til stede og fortælle nærmere om udviklingen på Stigsborg samt svare på eventuelle spørgsmål. I finder os bag ved By- og Landskabsforvaltningens kontorbygning, hvor selve gå-ruten også starter fra. Stigsborg P/S vil være vært for lidt godt til ganen.

Gå på opdagelse på egen hånd
Muligheden for at gå en tur langs den nye kyststrækning forløber over hele weekenden, så hvis ikke du/I har mulighed for at lægge vejen forbi Stigsborg om søndagen, så gå på opdagelse alene, og få oplevelsen af, hvordan Stigsborgs fremtidige kyststrækning forløber.

Det er muligt at parkere enten ved By- og Landskabsforvaltningens parkeringsplads på adressen Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby eller på interim parkeringspladsen på adressen Limfjordsvej 25, 9400 Nørresundby.

 

Skriv dig op til
vores nyhedsbrev

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.