Midlertidig vuggestue åbner på Stigsborg

Midlertidig vuggestue med plads til 60 børn åbner på Stigsborg til november. Tilbuddet fortsætter i nye rammer, når Huset Stigsborg står klar i august 2025.
pexels-tatianasyrikova-3933250

Huset Stigsborg slår dørene op i august 2025. Her kommer der både vuggestue, børnehave, skole og bydelshus, men allerede nu er behovet for vuggestuepladser stort i lokalområdet. Derfor er der i samarbejde med Aalborg Kommune etableret en midlertidig pasningsordning i pavilloner, som bliver opsat på Stigsborg Brygge.

Vuggestuen bliver opført lige ved siden af den kommende placering i Huset Stigsborg. Ud over pavillonerne bliver der indrettet et udeareal med træterrasse, legeredskaber, sandkasse og tumleplads.

Pavillonerne bliver sat op i løbet af sommeren, og 1. november 2024 kan de første børn begynde i vuggestuen. Når Huset Stigsborg åbner i august 2025, flytter den midlertidige vuggestue med. Der bliver plads til 60 vuggestuebørn både i den midlertidige og blivende løsning.

I forhold til aflevering og hentning af børnene bliver der cykelparkering ved pavillonerne. Desuden er det muligt at korttidsparkere på den midlertidige parkeringsplads nord for Stigsborg Brygge og i mobilitetshusets stueetage ved Stigsborg Bygade.

Vi ser frem til at byde børnene og deres familier velkomne i den nye vuggestue fra 1. november 2024.

Hvis du vil skrive dit barn op til pasning i Aalborg Kommune, skal du klikke ind her og benytte selvbetjeningsløsningen.

Skriv dig op til
vores nyhedsbrev

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.