Nye Stigsborg-boliger er populære

Ejendomsselskabet Erik Sørensen Byg har for nyligt overrakt nøglerne til beboere i det nye boligbyggeri Fjordpynten på Stigsborg, hvor hele 95 procent af de i alt 123 boliger nu er udlejet.
default

I april blev nøglerne officielt overrakt til de første beboere i det nye boligbyggeri Fjordpynten, der ligger på Stigsborg få meter fra Limfjorden og med udsigt til Aalborgs havnefront. Ejendomsselskabet Erik Sørensen Byg, der står bag opførelsen af byggeriet, har oplevet stor efterspørgsel på boligerne og kan således melde om en udlejningsprocent på hele 95 procent.

Vi har oplevet en helt fantastisk efterspørgsel på Fjordpynten, som for alvor startede i vinter i forbindelse med et åbent hus-arrangement. Den store interesse er fortsat i det nye år, og det betyder, at vi nu har udlejet 117 ud af de i alt 123 boliger, hvilket er meget tilfredsstillende. Vi holder fortsat fremvisninger løbende på de resterende lejligheder, og derfor håber og tror vi på, at samtlige boliger vil være udlejet inden længe, siger Ole Skovrider, der er direktør i Erik Sørensen Byg.

Fjordpynten er opført som en lukket karré og består af både 1-, 2-, 3- og 4-værelseslejligheder på mellem 35 og 132 kvadratmeter. I opførelsen er der lagt vægt på at skabe gode rammer for en bred beboergruppe samt for både cykel- og bilejere. Mellem bygningerne er der derfor opført et fælles, grønt gårdrum, ligesom beboerne også har adgang til to fælles tagterrasser samt p-plads og cykelparkering.

Boligerne ligger i et rigtig attraktivt område, som virkelig udvikler sig i øjeblikket. Her er der plads til beboere i alle aldre, som ønsker at bosætte sig tæt på natur, indkøb, skole og bylivets mange muligheder, hvor der også er gode cykel- og parkeringsforhold. Det er derfor glædeligt, at vi har kunnet udleje boligerne til en blandet beboergruppe såsom seniorer, enlige, yngre par og børnefamilier, hvilket skaber et rigtig godt miljø at bo i, siger Ole Skovrider.

Foruden Fjordpynten bliver der inden længe også sat et endeligt flueben ved det store boligbyggeri Stigsborg Have, hvoraf de første 137 boliger stod klar til indflytning i marts. Anden etape nærmer sig nu afslutning, hvor de resterende 126 boliger står færdig, og dermed bliver der alene i år således tilføjet knap 400 nye boliger til bydelen.

Anden etape af Stigsborg Have forventes at blive afsluttet i juni.

Skriv dig op til
vores nyhedsbrev

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.