Nyt bolig- og erhvervsbyggeri sendes i offentlig høring

stigsborg_b13_facadeprincip_boliger-mod-gade

Aalborg Byråd har netop godkendt lokalplanen for det 13.400 kvadratmeter store byggefelt B13 på Stigsborg. Dermed sendes planerne for et stort bolig- og erhvervsbyggeri nu i offentlig høring indtil fredag den 28. oktober.

Over de kommende år har en jysk investor sammen med A. Enggaard planer om at opføre 140 boliger, der spænder fra 60 til 120 kvadratmeter, således der sikres et bredt boligudbud. Samtidig planlægges ca. 1500 kvadratmeter erhvervslejemål i stueplan, der giver mulighed for, at blandt andet cafeer kan bryde bybilledet og skabe yderligere liv i bydelen.

Byggeriet opføres som en klassisk karrébebyggelse med en åbning og i varierende højde fra 3-5 etagemeter samt fællesfaciliteter i gårdrummet i midten af bygningen. De nye boliger og erhvervslejemål ligger desuden med kort gåafstand til Stigsborgs grønne område Stigsparken samt det kommende Børne- og Ungeunivers.

Parterne forventer, at byggeriet står klar i løbet af 2025.

Du kan læse mere om projektet og komme med indsigelser til byggeriet via Aalborg Kommunes hjemmeside.

 

Skriv dig op til
vores nyhedsbrev

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.