Nyt boligbyggeri godkendt af Byrådet

Visualisering B14_2

Udviklingen af Stigsborg skrider hastigt frem, og inden længe igangsættes endnu et stort byggeprojekt i bydelen. Aalborg Byråd har nemlig godkendt lokalplanen, der omfatter et boligbyggeri på byggefelt B14, der er beliggende ud mod Stigsparken, Aalborgs nye, grønne bypark.

Tidligere på året tegnede Wagner Ejendomme sig som køber af byggefeltet, og over de kommende år har det lokale ejendomsselskab planer om at opføre 150 udlejningsboliger, der henvender sig til både enlige, par og familier. Byggeriet består derfor både af 1-, 2- og 3-værelseslejligheder samt penthouselejligheder, og giver desuden mulighed for at føre liberale erhverv i stueplan.

Byggeriet opføres som en karrébebyggelse med åbning og i varierende højde fra 3-6 etager og har det klassiske brokvarter som inspirationskilde. Rundt om hele bebyggelsen, og i det fælles gårdrum, plantes træer og grønne områder, ligesom der også opføres brede kantzoner, hvor beboerne kan sætte sit personlige præg på udearealerne til sin bolig.

Du kan læse mere om projektet i lokalplanen under punkt 14 på Aalborg Kommunes hjemmeside.

Skriv dig op til
vores nyhedsbrev

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.