Nyt plejehjem og 48 familieboliger godkendes af byrådet

Generationers karré

Planerne om at opføre plejehjem og familieboliger på Stigsborg er nu kommet et vigtigt skridt nærmere, efter at Byrådet den 15. august godkendte lokalplanen, der omfatter første etape på byggefelt C5. På Stigsborgs nordligste byggefelt skal der opføres et nyt plejehjem med 75 boliger som erstatning for Plejehjemmet Elmely, der lukker, og 4.200 kvadratmeter familieboliger svarende til 48 stk.

Projektet har fået navnet Generationernes Karré, da det opføres som en sluttet karrébebyggelse i tråd med udviklingsplanerne for Stigsborg, ligesom navnet også afspejler visionerne om at skabe et bredtfavnende boligudbud. Et udbud, hvor alle generationer kan blive en del af den nye bydel på Stigsborg. I Generationernes Karré er der derfor fokus på, at den enkelte bolig er en del af et større fællesskab både i forhold til bydelen som helhed, men også inden for karréens rammer, som også indeholder fælles gårdrum og fællesrum.

Boligerne opføres af Nørresundby Boligselskab og servicearealerne af Aalborg Kommune.

 

Du kan læse mere om projektet i lokalplanen under punkt 9 på Aalborg Kommunes hjemmeside.

Skriv dig op til
vores nyhedsbrev

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.