Nyt stoppested på Stigsborg styrker busforbindelsen

DCIM100MEDIADJI_0044.JPG

Fremover bliver det lettere for beboere og gæster på Stigsborg at hoppe på bussen og tage turen mod det nordlige Nørresundby eller sydpå mod Aalborg bymidte og Skalborg. Aalborg byråd har nemlig for nylig godkendt et nyt bybusnet, som skal styrke den kollektive trafik i Aalborg.

Heriblandt har byrådet godkendt buslinje 16, som kører mellem City Syd i Skalborg og Løvenborgparken i Nørresundby. Undervejs på ruten stopper bussen blandt andet ved Aalborg Busterminal samt Boulevarden og Vesterbro. Derudover stopper bussen også på Limfjordsvej, og dermed kan beboere og gæster let komme til og fra Stigsborg med den kollektive trafik.

Forslaget til et nyt bybusnet består af én Plusbus samt ti bybuslinjer, som alle berører Aalborg Midtby, herunder Aalborg Busterminal, samt to ringlinjer der kører på tværs af Aalborg. Den nye bybusrute gennem Stigsborg forventes at åbne i 2024.

Du kan læse mere om busruten i Aalborg Kommunes referat.

Skriv dig op til
vores nyhedsbrev

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.