Opdag Stigsborg!

Søndag den 22. maj inviterer Stigsborg P/S alle interesserede til en guidet gåtur i området
default

 

Der er fart på udviklingen af det 54 hektar store Stigsborg-område i Nørresundby, og mange følger interesseret med i udviklingen af den populære bydel. Derfor inviterer Stigsborg P/S søndag den 22.05 alle interesserede borgere på en guidet gåtur i området.

Oplev Stigsborg på tæt hold
Repræsentanter fra Aalborg Kommune og Stigsborg P/S vil fra kl. 11.00 til kl. 13.00 gå en eller flere ture gennem området. Vi går blandt andet turen langs den kommende Bygade og fortæller om udviklingen af etape 1, som blandt andet består af det nye Børne- og Ungeunivers, Stigsparken og en bred vifte af ejer- og lejeboliger blandet med butikker, caféer ol.

På dagen finder I os på havnefronten ved Aalborg Kommune, By og Lands kontorbygning, hvor selve gå-ruten starter fra. Vi håber på solskin og blå himmel og serverer traditionen tro romkugler og en kop kaffe til dem der har lyst.

Parkering
Det er muligt at parkere enten ved By- og Lands parkeringsplads på adressen Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby eller på den midlertidige parkeringsplads på adressen Limfjordsvej 25, 9400 Nørresundby

Skriv dig op til
vores nyhedsbrev

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.