Over 500 boliger i ny Aalborg-bydel:

Stor interesse for at bosætte sig på Stigsborg.
Fjordpynten

Boligbyggerierne på Stigsborg i Nørresundby skrider hastigt fremad, og inden for de kommende ca. seks måneder vil der samlet set være knap 550 indflytningsklare boliger i bydelen. Og der er meget, der tyder på, at boligerne hurtigt kan blive beboet. En af dem, der oplever en stor tilslutning, er ejendomsselskabet Erik Sørensen Byg, der på kort tid har udlejet over halvdelen af boligerne i byggeriet Fjordpynten, som står indflytningsklar i foråret 2023.

Siden de første beboere sidste år kunne pakke flyttekasserne ud på Stigsborg, har interessen for at bosætte sig i den nye Aalborg-bydel været støt stigende i takt med, at flere og flere boligbyggerier skyder op på det 54 hektar store område. En af dem, der har mærket den store interesse, er det lokale ejendomsselskab Erik Sørensen Byg, der står bag opførelsen af Fjordpynten med 123 udlejningsboliger.

Vi har oplevet en helt fantastisk efterspørgsel på Fjordpynten og har således allerede på nuværende tidspunkt udlejet lidt over halvdelen af alle boliger. Det er utroligt tilfredsstillende, at vi knap et halvt år før indflytning kan opnå så høj en udlejningsprocent, siger Ole Skovrider, der er direktør i Erik Sørensen Byg.

I opførelsen af Fjordpynten er der lagt vægt på at sikre en blandet beboergruppe, og derfor er lejlighederne opført i størrelserne 35 til 132 kvadratmeter, således der er plads til alle lige fra seniorer og enlige til yngre par og børnefamilier.

Fjordpynten er et særdeles attraktivt område for en blandet beboergruppe, der ønsker at bosætte sig i nærheden af natur, vand og byliv. Her kan man både nyde godt af livet ved fjorden og bydelens grønne områder, samtidig med at man er tæt på indkøb, skole og storbyens mange muligheder, siger Ole Skovrider.
Fjordpynten forventes at være klar til indflytning 1. april 2023.

Knap 400 nye boliger i 2023

Nørresundby Boligselskab var i 2021 de første med 69 indflytningsklare boliger på Stigsborg. Siden fulgte Havnebryggen med 91 ejerlejligheder i september i år, og foruden Fjordpynten bliver der i første halvår af 2023 også sat flueben ved det store boligprojekt Stigsborg Have. Dermed bliver der næste år tilføjet knap 400 nye boliger til bydelen:

Vi er godt med i forhold til vores tidsplan, og det betyder, at der samlet set vil være omkring 550 indflytningsklare boliger i området inden sommeren næste år. Det er det foreløbige klimaks på 5-10 års forberedelser, og så er det jo glædeligt at opleve en så stor interesse for området, lyder det fra Anton Hessellund, direktør i byudviklingsselskabet Stigsborg P/S.

Stigsborg Have består af to boligbyggerier, hvoraf de første 137 lejeboliger efter forventning står klar til indflytning den 1. marts 2023, mens de resterende boliger forventes at være indflytningsklar inden sommeren næste år.

Fakta om Stigsborg P/S

Stigsborg P/S er etableret i 2018 med Aalborg Kommune, PFA Ejendomme og A. Enggaard som parter efter en omfattende kommunal udbudsproces.

Stigsborg P/S har i første omgang til formål at udvikle etape 1 af Stigsborg, som er et område mellem Stigsborg Brygge, fjordkysten og Engvej/Stigsborgvej. 1. etape har et samlet areal på ca. 33 hektar inkl. Aalborgs største bypark, Stigsparken. Byudviklingsselskabet har desuden forkøbsret til etape 2 og 3.

Stigsborg er geografisk afgrænset af Limfjordsbroen i vest, Nørresundby i nord, Limfjordstunnellen i øst og Limfjorden i syd. Området har tidligere huset en række industrivirksomheder og skal nu omdannes til en moderne og mangfoldig bydel.

Udviklingen af Stigsborg forventes at vare 20 år og resultere i 4.000 boliger på samlet set 400.000 etagemeter til 7.500 indbyggere. Boligerne vil primært være leje- og ejerboliger i 4-6 etager samt town houses/rækkehuse i 2-3 etager. Offentlige institutioner såsom skole, plejehjem og daginstitutioner samt mindre erhverv (kontorerhverv, cafeer, butikker etc.) vil også få plads i området.

Læs mere på www.stigsborg.dk

For yderligere oplysninger:

  • Direktør Anton Hessellund, Stigsborg P/S, tlf. 9818 3218, mobil 6161 0794 og e-mail: [email protected]
  • Direktør Ole Skovrider, Erik Sørensen Byg A/S, tlf. 8862 6266 og e-mail: [email protected]
  • Presseservice: Esben Lind, tlf. 2514 5816 og e-mail: [email protected]

 

Skriv dig op til
vores nyhedsbrev

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.