Pælefundering

Pælefundering på Børne og Ungeuniverset påbegyndes mandag den 17. oktober 2022.
Børne og Ungeunivers - drone foto

I forbindelse med byggeriet af Børne- og UngeUniverset på Stigsborg påbegyndes det nødvendige funderingsarbejde med ramning af spuns og pæle fra mandag d. 17. oktober 2022.

Det forventes, at arbejdet med ramningen vil vare ca. 3 måneder. I denne periode, vil der desværre kunne forekomme støjgener og mindre vibrationer for de omkringliggende bygninger.

Arbejdet vil blive udført på hverdage i tidsrummet fra kl. 07.00 til kl. 18.00 i henhold til gældende arbejdstid i Aalborg kommune. Der vil i rammeperioden blive målt vibrationspåvirkning på nærmest beliggende bygninger.

Hvad er pælefundering?

Er du i tvivl om, hvad pælefundering er for en størrelse, kan du i nedenstående video høre projektleder Simon Munk, som til dagligt har ansvar for byggeriet for PFA Pension, fortælle lidt om hvorfor der pælefunderes, hvordan der pælefunderes og hvor længe piloteringsmaskinerne typisk skal på arbejde. Videoen er lavet ifbm. pælefundering af Havnebryggen, hvor der netop har været overlevering til de nye ejere, og derfor er der information i videoen som ikke stemmer overens med pælefunderingen til Børne og Ungeuniverset.

https://www.youtube.com/watch?v=a5bZ8SjUY1A&feature=emb_logo

Skriv dig op til
vores nyhedsbrev

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.