Stigsborg gentager Sankt Hans-succes

Stigsborg inviterer endnu en gang til Sankt Hans-fejring
IMG_1448

Traditionen tro inviterer Stigsborg til Sankt Hans-fejring, når den hyggelige midsommerfest i år markeres søndag den 23. juni. Programmet byder på sang og underholdning af Ole Kibsgaard, båltale af Aalborgs borgmester, sjove familieaktiviteter og ikke mindst båltænding af Nørresundby Spejderne.

Sidste år var første gang, der blev afholdt Sankt Hans-aften på Stigsborg, og i år gentages succesen, hvor midsommerstemningen igen kan opleves i Nørresundbys nye bydel. Der er lagt op til et familie- og børnevenligt program, der blandt andet byder på hygge og leg arrangeret af Nørresundby Spejderne og Nørresundby Forenede Boldklubber, underholdning og sang af Ole Kibsgaard og ikke mindst optænding af Sankt Hans-bålet med udsigt ud over Limfjorden.

Årets Sankt Hans-arrangement er stablet på benene af Stigsborg P/S, Nørresundby Spejderne og Nørresundby Forenede Boldklubber, og arrangørerne ser frem til at byde alle interesserede velkommen til en hyggelig og stemningsfuld eftermiddag, hvor årets båltale leveres af borgmester Lasse Frimand Jensen.

Sanger og tryllekunstner Ole Kibsgaard er blandt andet kendt fra børneprogrammet Kaj og Andrea. Når Ole Kibsgaard indtager havnefronten på Stigsborg, vil han synge de velkendte Kaj og Andrea-sange, trylle med tøjdyr samt dele ud af sludder og løgnehistorier, og der er således rig mulighed for at træne både lattermuskler og sangstemme.

Sankt Hans-arrangementet afholdes på Stigsborg Brygge 5 (på fjordsiden). Der er gratis adgang.

Sankt Hans på Stigsborg 23. juni 2024

Kl. 16.00 Pladsen åbner

Kl. 16.00 Mulighed for køb af pølser og brød samt drikke af Nørresundby Forenede Boldklubber

Kl. 16.15 Hygge og leg arrangeret af Nørresundby Spejderne og Nørresundby Forenede Boldklubber, bl.a. ansigtsmaling, hoppeborg og andre spændende aktiviteter

Kl. 17.30 Underholdning af sanger og tryllekunster Ole Kibsgaard

Kl. 18.00 Båltale ved borgmester Lasse Frimand Jensen

Kl. 18.15 Midsommervisen af Ole Kibsgaard

Kl. 18.20 Bålet tændes af Nørresundby Spejderne

Kl. 20.00 Pladsen lukker

Skriv dig op til
vores nyhedsbrev

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.