Tag med på en guidet byvandring og oplev Stigsborgs udvikling

Søndag den 21. maj inviteres interesserede nordjyder på en guidet gåtur på Stigsborg i Nørresundby. Her kan de fremmødte høre mere om udviklingen af den nye bydel og de mange kommende aktiviteter, ligesom dagen også byder på gratis kaffe og kage.
default

Havnefronterne på begge sider af fjorden har gennem de seneste årtier transformeret sig fra industriområder til nye, levende bydele og byområder. Og transformationen er fortsat i gang. Et af de store kapitler i udviklingen skrives i øjeblikket på Limfjordens solside, hvor den nye bydel Stigsborg tager form. På det cirka 54 hektar store område i Nørresundby står flere store projekter færdige, og indbyggertallet i den nye bydel vokser hastigt i takt med at flere og flere flytter ind i de nye boliger.

For at gøre de mange nye beboere såvel som alle interesserede klogere på Stigsborg og de store planer og visioner for bydelen, inviterer byudviklingsselskabet Stigsborg P/S til en guidet gåtur søndag den 21. maj fra kl. 11 – 13. Her vil repræsentanter fra Aalborg Kommune og Stigsborg P/s give en status på første etape af byudviklingen og fortælle om bydelens historie såvel som de overordnede planer for området.

Søndagsturen starter kl. 11 ved det nyåbnede mobilitetshus, der ligger mellem Mølndalsvej og Stigsborg Bygade, hvorefter gåturen blandt andet går forbi havnefronten, forskellige boligområder samt det kommende Børne- og Ungeunivers og ikke mindst Stigsparken, der er Aalborgs nye, store bypark. Efter den guide byvandring bydes de fremmødte på lidt godt til ganen i form af gratis kaffe og kage.

I løbet af de næste mange år omdannes Stigsborg, der strækker sig mellem Limfjordsbroen i Vest og Limfjordstunnellen i øst, sig til en attraktiv bydel med omtrent 4.000 boliger, cafeer, butikker, skole og institutioner samt en hel ny grøn, bypark. Det forventes at op imod 7.500 beboere på sigt vil have sin daglige gang i bydelen.

Skriv dig op til
vores nyhedsbrev

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.