Vær med til at navngive Stigsborgs nye børne- og bydelshus

Stigsborgs nye børne- og bydelshus har i øjeblikket arbejdstitlen Børne- og Ungeuniverset, men nu kan du hjælpe os med at beslutte, hvad huset skal hedde.
IMG_3511

Det nye børne- og bydelshus på Stigsborg Havnefront har i øjeblikket arbejdstitlen Børne- og Ungeuniverset Stigsborg, men det skal selvfølgelig have et rigtigt navn.

Hvis du har en ide til et navn og måske også nogle vartegn, symboler eller kendemærker, som du synes hører til det nye hus, og som kan bruges i et logo og udsmykning, vil vi meget gerne høre fra dig. Nu har du nemlig mulighed for at deltage i navngivningskonkurrencen, så vi kan finde det helt rette navn til Stigsborgs nye børneunivers og bydelshus.

Navnet skal:

  • passe til både en vuggestue, en børnehave, en skole og et bydelshus for dem, som bor i området.
  • pege på noget, som har med området at gøre.

 

Alle er vedkommen til at deltage. Du skal blot indsende dit forslag til navn og symboler. Følg linket: Navn til Børne- og Ungeuniverset (aalborg.dk)

Deadline er mandag den 22. april 2024, og det nye navn offentliggøres den 16. maj 2024.

Vi glæder os til at høre jeres bud!

Skriv dig op til
vores nyhedsbrev

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.