Stigsborg P/S

Stigsborg P/S blev etableret i 2018, og efter en omfattende kommunal udbudsproces opbygget af et byudviklingsselskab med Aalborg Kommune, PFA Ejendomme og A. Enggaard som parter. I første omgang er selskabets formål at udvikle etape 1 af Stigsborg.

Stigsborg er en samlet betegnelse for hele den nye bydel mellem Limfjordsbroen og tunnelen. Området ejes fortrinsvist af Aalborg Kommune, Aalborg Havn og af byudviklingsselskabet Stigsborg P/S.

Stigsborg P/S står for byggemodning og videresalg af byggefelter til boliger, butikker mm. i 1. etape. Aalborg Kommune står for anlæg af Stigsparken og opførelsen af det kommende børne- og ungeunivers. Byudviklingsselskabet har desuden forkøbsret til arealerne i etape 2 og 3.

1735_A-Enggaard_Stigsborg-Omraade-B6-og-B8_EXT_017_Vandkanten_Crop_Web
1735_A-Enggaard_Stigsborg-Omraade-B6-og-B8_EXT_020_MellemBygningerne
Strategier for byudviklingen
Hvem står bag?

Stigsborg betegner hele den nye bydel mellem Limfjordsbroen og tunnelen. Området ejes fortrinsvist af Aalborg Kommune, Aalborg Havn og af byudviklingsselskabet Stigsborg P/S.

Bestyrelsen for Stigsborg P/S er:

Flemming Borreskov, Formand
Lasse Frimand Jensen, Aalborg Byråd
Helle Frederiksen, Aalborg Byråd
Jan Nymark Thaysen, Aalborg Byråd
Asger Enggaard, A. Enggaard A/S
Michael Hansen, PFA Ejendomme A/S
Tom Johnsen, A. Enggaard A/S

Denne browser understøttes ikke længere

Du skal skifte til en moderne browser, før funktionerne på hjemmesiden virker.

Vi anbefaler at bruge en af de moderne browsere: Google Chrome eller Microsoft Edge. En af disse er sikkert allerede installeret på din computer, ellers kan du hente dem her:

Det er under alle omstændigheder på tide at skifte, da Microsoft pr. 31. december 2019 ikke længere understøtter Internet Explorer. At surfe nettet via Internet Explorer udgør dermed en sikkerhedsrisiko for din computer og dit data.